Article_Top_970x250

Veljača otkrila što radi prije udaje za 10 godina starijeg zaručnika

Zadnje pripreme za vjenčanje

Veljača otkrila što radi prije udaje za 10 godina starijeg zaručnika

lip 12, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Veljača i Turšić zaručili su se prije dva mjeseca, a zajedno se se uselili u stan u centru Zagreba. Par će se, navodno, vjenčati u Botaničkom vrtu u centru Zagreba, a slavlje će nastaviti na hipodromu u restoranu Potkova.

Spisateljica, aktivistica i glumica Jelena Veljača(39) žurno se sprema za vjenčanje. Danas će postati supruga zaručniku Viti Turšiću(48), bivšem savjetniku Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića, prenosi Večernji.hr.

- Kumovi idu kupiti neke esencijalne stvari jer imamo vremena - napisala je Veljača uz video koji je objavila u petak. Počele su naime,e zadnje pripreme za vjenčanje. Jelenina kuma biti će Matea Kotlar, a Vitin kum Marko Jurčić, savjetnik predsejdnika. 

Veljača i Turšić zaručili su se prije dva mjeseca, a zajedno se se uselili u stan u centru Zagreba.  Par će se, navodno, vjenčati u Botaničkom vrtu u centru Zagreba, a slavlje će nastaviti na hipodromu u restoranu Potkova. Na objavi o tom restoranu Jelena je već označila kumove i budućeg supruga. 

Obavili pa skočili na hranjenje duše i tijela - napisala je.  Jeleni na vjenčanje dolaze i gosti iz Beograda.

- U ritmu posljednje i prve ljubavi familija iz Beograda se prijavljuje da je na putu -  stoji u objavi koju je glumica i spisateljica objavila na svom profilu.  Noć prije vjenčanja, Veljača je objavila fotografiju na kojoj je u krevetu pa zamolila pratitelje da 'drže fige' da bude sunca na dan njezina vjenčanja.   

- Sutra ću cijeli dan biti na suncu (držite da sunca i budeeee!) - napisala je Veljača.  Podsjetimo, za njihovu se vezu saznalo u rujnu prošle godine, a nakon toga je Jelena često na društvenim mrežama dijelila zajedničke trenutke s devet godina starijim dečkom.

Da misle ozbiljno pokazali su i kada su nedavno započeli zajednički život u unajmljenom stanu od 165 četvornih metara u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Iza Jelene su već dva braka. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, a s kolegom Draženom Čučekom od 2015. do 2018.   

Nakon razvoda s Čučekom je ostala u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju i petogodišnju kćerkicu Lenu.  Turšić je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena, piše Večernji.hr.

Dnevnik.ba