StoryEditor

Velimir Bujanec pozitivan na koronavirus: Nemam simptome, osjećam se dobro

Piše D  /  05.10.2020., 08:10h

- Nemam temperaturu. Nemam baš nikakvih problema s disanjem niti plućima. Imam potpuno normalan osjet okusa i mirisa, ali su mi, isto tako, rekli da imam – koronu.

Ni u kakve rasprave ulaziti neću, iako bih i ovom prilikom imao puno toga za reći… Još ću manje kukati – jer fakat nemam zbog čega, a i vukovi to ne rade. Izvrsno se osjećam i potpuno sam sposoban za normalno obavljanje svoga posla. Fokusiran i željan novih tema.

Ipak, pravila koja su propisali stožeraši - u ovom se slučaju moram pridržavati pa ovaj tjedan neće biti Bujice u eter - obavijestio je Bujanec te najavio da će se redovito emitiranje emisije nastaviti idućeg ponedjeljka, 12. listopada od 20:05.

Podsjetimo, Bujanec je nedavno sudjelovao na Hodu za slobodu koji je okupio nekoliko tisuća posjetitelja na glavnom zagrebačkom trgu, kako bi iskazao s njima negodovanje zbog epidemioloških mjera. Društvo su mu tamo pravili Zlatko Hasanbegović i Ivan Pernar, a priznao je i kako je bio jedan od onih koji su zalijevali vozilo Hitne pomoći koje je na Trg stiglo da bi ukazalo pomoć građaninu kojem je pozlilo, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 01:00