StoryEditor

Velikan spremio bogatu ponudu za Antu Rebića

Piše D  /  07.06.2019., 09:06h

No to ne znači da hrvatski napadač ne može raditi na planovima za budućnost. Više nije tajna da će Rebić napustiti Eintracht iz Frankfurta ove sezone, a ostaje samo pitanje gdje će nastaviti karijeru.

To je nedavno priznao i sportski direktor bundesligaša Fredi Bobić.

"Tijekom ljeta bismo mogli ostati bez sve trojice napadača: Jovića, Rebića i Hallera. A nismo ni u problemima, ne moramo ih prodavati. Takav je nogomet", nemoćno je priznao Bobić.

Njemački Bild jutros je objavio informacije o tome da reprezentativac Hrvatske ima bogatu ponudu talijanskog velikana. Riječ je o Interu koji je nedavno predstavio novog trenera Antonija Contea, a koji ima veliku želju dovesti još jednog Hrvata u milansku momčad.

Nerazzurri, ako uspiju dogovoriti transfer Rebića, planiraju ga učiniti jednim od najplaćenijih nogometaša u klubu. Ante na stolu ima ponudu od čak 4,5 milijuna eura godišnje, koliko su, usporedbe radi, trenutno plaćena samo dvojica interovaca - Icardi i Nainggolan.

Rebić koji ugovor s Eintrachtom ima do 2022. je u sezoni iza nas u 38 utakmica zabio deset golova uz šest asistencija, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 21:32