Article_Top_970x250

Velika potraga kraj Šibenika: Nakon nesreće doživio šok i uputio se u nepoznatom pravcu

jedna osoba poginula

Velika potraga kraj Šibenika: Nakon nesreće doživio šok i uputio se u nepoznatom pravcu

stu 30, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: FaH

U vozilu je bio još jedan čovjek kojeg policija i vatrogasci nisu uspjeli pronaći. Na terenu je HGSS Stanica Šibenik sa petnaestak ljudi, vatrogasci i policija u potrazi za nestalim...

U nesreći na cesti D-8 u ponedjeljak ujutro jedan čovjek je preminuo, a dvoje je ozlijeđenih. Nakon stravičnog sudara HGSS javlja da su u potrazi za još jednim sudionikom nesreće, piše 24sata.hr.

Javljeno je da je četvrta osoba bila u vozilu koju policija i vatrogasci nisu uspjeli pronaći. Na terenu je HGSS Stanica Šibenik sa petnaestak ljudi, vatrogasci i policija u potrazi za nestalom osobom.

- Vjerujemo da je osoba nakon doživljenog šoka otišla u nepoznatom pravcu - javlja HGSS.

- U jutrošnjoj prometnoj nesreći na cesti D-8, nedaleko skretanja za Jadriju, jedna osoba je smrtno stradala, a dvije su ozlijeđene. Očevidom na mjestu događaja rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika koji će po završetku i utvrđivanju svih okolnosti dati priopćenje - objavili su iz šibenske policije. 

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) između Šibenskog mosta i Vodica promet je obustavljen, a obilazak je županijskom cestom Gaćelezi-Vodice, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski autoklub.

Dnevnik.ba