StoryEditor
o majčinstvu

Vedrana Rudan promovirala knjigu na srbijanskoj televiziji pa izvrijeđala voditeljicu: "Smatram te svjetskom budalom"

Piše desk  /  16.05.2022., 07:32h

Srpska voditeljica Marija Kilibarda u emisiji Prve TV je ugostila hrvatsku književnicu Vedranu Rudan, koja je promovirala svoju knjigu, a razgovor njih dvije postao je vrlo neugodan u jednom trenutku.

Naime, knjiga Vedrane Rudan obrađuje temu koja je, čini se, bila bolna za voditeljicu zbog čega je Marija izrazila svoje negodovanje.

Voditeljica je rekla kako joj nije u redu što spisateljica u knjizi piše o tome kada žena u 41. godini života želi imati dijete svi joj govore da ne treba. 

"Ali, ti imaš 42 godine. Ja te nakon ove rečenice smatram pravom svjetskom budalom. Što ti trebaju djeca?",upitala ju je Rudan.

"Ja sam nekako ispunjena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu za trudnoćom", rekla je voditeljica.

"Pa od 25. do danas niste mogli naći pastuha da vas oplodi? Imaš sebe, imaš ljubavnika, vjerojatno imaš lošeg šefa ili gazdu, što ti još treba dijete. Vaša će dadilja vjerojatno koštati više". - rekla je Vedrana Rudan, a voditeljica je samo s nelagodom sjela.

Književnica je voditeljicu nekoliko puta nazvala glupom i rekla da ne treba svaki dan ići "rintati" kako bi zaradila za dadilju, a Kilibarda je rekla kako smatra da ljudi "rintaju" baš zbog svoje djece. Cijelo vrijeme na licu voditeljice se mogla vidjeti ljutnja i nelagoda, pišu srpski mediji.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 20:52