StoryEditor
duhovnost

Večeras predstavljanje knjige Josipa Milića "Ljubite jedni druge"

Piše desk  /  15.05.2023., 12:55h

Profesor filozofije i logike u mostarskim dvjema gimnazijama, sindikalac, pjesnik i novinar Josip Milić objavio je svoju sedmu knjigu pod nazivom ‘‘Ljubite jedni druge‘‘.

Knjigu je, kako kaže, pisao deset godina, a u njoj su uglavnom prerađena predavanja kandidatima za članstvo Molitvene zajednice ''Most Božje ljubavi'' iz Mostara koja djeluje od 1998. godine pod vodstvom fra Tomislava Jelića, a čiji je Milić član od samih početaka. 

Knjiga je, prema Milićevim riječima, odgovor na teška vremena u kojima živimo u svijetu poremećenih vrjednota, frustracija i tjeskoba, u društvu nagrizenom od mržnje i laži, i konačno u svijetu željnom mira. 

Međutim, najveći branitelji vjere su se javljali i pisali najvrjednija djela upravo u najvećim navalama krivovjerja, ateizma i otpada. U vremenu pesimizma, tjeskobe i beznađa knjiga „Ljubite jedni druge“ je jedan vjesnik nade i Radosne vijesti koja nas jača na jedinom ispravnom putu, putu ljubavi. 

Isus je jedino istinsko rješenje svih ljudskih problema. 

Predstavljanje knjige Josipa Milića -  Ljubite jedni druge organizira Katedralni župni ured, u ponedjeljak 15. svibnja 2023. u 19 sati u Katedralnoj dvorani u Mostaru. 

Predstavljači: Mons. Petar Palić, biskup fra Tomislav Jelić duhovnik KKODS BiH i Mirko Puđa, koordinator KKODS BiH. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 17:07