StoryEditor

Važana utakmica na Poljudu: Pobjeda nad Mađarima je imperativ

Piše D  /  10.10.2019., 10:10h

Nakon četiri i pol godine Vatreni su se vratili na Poljud, posljednji su put igrali protiv Italije pred praznim tribinama. Rasprodane tribine stadiona dočekuju navijače ukrašene prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima.

- Veseli me biti na Poljudu, u Hajduku sam proveo sjajne trenutke i nisam nikada ni sanjao da ću doći ovamo kao izbornik. Kult reprezentacije se vratio, očekujem zajedništvo i sinergiju nas na terenu i navijača te se nadam da ćemo završiti dan pobjedom, rekao je izbornik Zlatko Dalić dan uoči dvoboja.

- Ključno je kako ćemo mi ući u utakmicu i kako ćemo se postaviti. Ukoliko budemo pravi, nemjerljivo smo bolji od suparnika i treba biti na toj razini kako bismo došli do pobjede. Mađarska je u Budimpešti pokazala svoju kvalitetu i može iznenaditi, može nam nauditi i zato moramo odigrati veliku utakmicu. Pobjeda nam je imperativ kako bismo mirnije ušli u završnicu kvalifikacija, dodao je kapetan Luka Modrić.

U subotu, dan nakon dvoboja s Mađarima, reprezentacija iz Splita kreće za Cardiff, a utakmica protiv Walesa igra se u nedjelju 1u 20.45 sati na City Stadiumu u Cardiffu.

Hrvatska ove dvije utakmice dočekuje kao prvoplasirana momčad skupine E s 10 bodova, s bodom više od Slovačke i Mađarske te četiri više od Walesa.

Mađari su u Budimpešti svladali Hrvatsku 2-1, dok je istim rezultatom Hrvatska pobijedila Wales u Osijeku, prenosi HRT.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 06:38