StoryEditor

Vatreni slavili uz ‘Ružu Hrvatsku‘: Pokazali smo pravi karakter

Piše D  /  13.11.2017., 07:11h

Hrvatski nogometaši su plasman na Svjetsko prvenstvo počeli slaviti već na travnjaku pirejskog stadiona, nastavili su u svlačionici, a sigurno će biti ‘vatreno‘ i u zrakoplovu kojim se večeras vraćaju u Zagreb.

Nadam se da ga nećemo srušiti, rekao je sjajno raspoloženi Domagoj Vida.

Hrvatski nogometaši su slavili uz ‘Ružu Hrvatsku‘ Prljavog kazališta, Moju domovinu, grupu Gambi i Dinu Dvornika. Pjevalo se ‘Zovi samo zovi‘.

Ostvarili smo sjajan posao. Došli smo u Grčku po plasman na Svjetsko prvenstvo i u tome smo uspjeli. Pokazali smo pravi karakter, rekao je vratar Danijel Subašić.

‘Jedinica‘ hrvatske vrste i Vida su zajedno izašli pred novinare međusobno se zadirkujući.

Najveću opasnost na utakmici imao sam od Vide, dodao je Subašić, dok je Vida dobacio: Zato si me pogodio loptom u glavu, a potom nastavio u ozbiljnom tonu: Odigrali smo mušku utakmicu koja nije bila lijepa za gledanje. Bio je to pravi rat, no najvažnije je da Grci nisu stvorili nijednu pravu priliku.

Ivan Rakitić je presretan zbog plasmana na Svjetsko prvenstvo. Zaslužili smo plasman u Rusiju. Pokazali smo pobjednički karakter, rekao je veznjak Barcelone dodavši kako ga veseli vijest da su Šuker i Dalić dogovorili sastanak i kako su korak do dogovora oko popisivanja ugovora., prenosi HRT. 

Dnevnik.ba

 

21. travanj 2024 09:14