StoryEditor

Vatreni s 27 godina iznenada prekinuo nogometnu karijeru

Piše D  /  07.10.2019., 07:10h

Bivši hrvatski reprezentativac Igor Bubnjić u 28. godini života prekinuo je nogometni karijeru. Nogometaš malteškog Hiberniansa na ovaj se potez odlučio zbog ozljede koljena.

"Nakon 20 godina bavljenja onim što najviše volim, odlučio sam da ću nažalost završiti profesionalnu nogometnu karijeru zbog ozljede koja me dovela do tri operacije i tri godine neuspješnih terapija i mogućnosti povratka terenu", napisao je Bubnjić na društvenim mrežama i dodao:

"Stvorio sam puno lijepih uspomena tijekom karijere u kojoj je bilo mnogo uspona i padova, dobio sam priliku upoznati sjajne ljude i imati sjajne navijače na našoj strani." Čini se da će se baciti na trenerski posao.

"Želio bih zahvaliti HNS-u, Slaven Belupu, Udineseu, Carpiju i Bresciji koji su mi dali priliku da budem dio nogometne obitelji, ali sad je vrijeme da se ukrcam na novu pustolovinu i izgradim novu nogometnu karijeru", napisao je.

Bubnjić je u karijeri nastupao za Koprivnicu Slaven Belupo, Udinese, Carpi, Bresciu, Inter i Hibernians. Za Hrvatsku ima dva nastupa, u prijateljskim utakmicama s Južnom Korejom i Portugalom, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 23:12