StoryEditor

Vatreni cijelo prvenstvo igrali s pogrešnim grbom na dresovima, oglasio se i HNS

Piše D  /  29.06.2021., 02:06h

Naime, na dresovima ‘Vatrenih‘ jasno se vidi da je prvo polje bijelo, a trebalo bi biti crveno kako stoji i na službenom državnom grbu. Riječ je o zastavici koja se tiska za svaku utakmicu, a ne o grbu HNS-a, prenose 24sata.hr.

Veoma je neobično kako do sada to nitko nije primjetio, a Luka Modrić i ostatak reprezentacije su u dresovima s pogrešnim grbom odigrali sve četiri utakmice. 

"Sav tisak na sportsku opremu hrvatske reprezentacije radi tvrtka Sitotisak Decolor, uključujući zastave zemalja za pojedine utakmice. Nažalost, dogodila se nenamjerna greška u ručnom vektorskom crtanju i potom u tiskanju hrvatske zastavice uoči Europskog prvenstva, koja potom nije primijećena. Hrvatski nogometni savez tražit će odgovornost od tvrtke Sitotisak Decolor te interno disciplinirati djelatnike odgovorne za ovaj nenamjeran propust, zbog kojeg se ispričavamo javnosti i hrvatskim navijačima. Dakako, HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namjernom izvrtanju hrvatskog grba kojeg hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju diljem svijeta", navode iz HNS-a.

Dnevnik.ba

25. rujan 2021 09:07