StoryEditor

Vatrena Čapljinka objavila izazovnu fotku, u komentarima joj se javila majka

Piše D  /  17.05.2020., 08:05h

Naša najzgodnija navijačica, Ivana Knoll, u izolaciji često s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli provokativne fotografije i videa.

Nedavno se pohvalila kako je otvorila sezonu kupanja na splitskoj plaži, a sada je sve oduševila  figurom  koju je pokazala u minijaturnom badiću, prenosi Večernji.hr.

Osim pratitelja od kojih je dobila brojne komplimente, u komentarima se javila i njezina majka koja joj je ostavila emotikone bomba, a Ivana joj je odgovorila emotikonima srca i pusa.

Inače, Knoll je nedavno pratitelje  počastila videom twerkanja i sve ostavila bez daha. Njezine provokativne fotografije i videi nikada ne prođu nezapaženo, a ovaj je prešao granice Hrvatske.

Naime, britanski The Sun piše kako je "najseksipilnija hrvatska navijačica svoju vojsku obožavatelja omamila twerkanjem na popularnoj aplikaciji Tik Tok". 

Britanski tabloid dalje navodi kako je Ivana bila finalistica na izboru Miss Hrvatske 2016. godine te da se proslavila nakon strastvenog navijanja za Hrvatsku tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Ovo nije prvi put da britanski The Sun piše o Ivani. U srpnju prošle godine britansku pažnju je privukla atraktivnim objavama na svom Instagram profilu na kojima nosi liniju kupaćih kostima koje je sama dizajnirala.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 06:10