StoryEditor
advent u mostaru

Vanna priredila spektakularan koncert na Adventu u Mostaru

Piše fena  /  15.12.2023., 17:56h

Uz raznolik sadržaj Adventa u Mostaru, od sinoć je počeo i večernji program kojega je spektakularnim koncertom otvorila Vanna, hrvatska glazbena zvijezda čiji se hitovi slušaju u cijeloj regiji.

Mostarcima je priredila iznenađenje pozvavši na svoj nastup liječnika i glazbenika Leona Lasića, priopćili su organizatori Adventa  u Mostaru.

Zajedno su izveli Vannin duet s Gibonnijem ‘‘Ja ću budna sanjati‘‘, a Leon je otpjevao i prigodnu Vanninu pjesmu ‘‘Božić bili‘‘.

Glazbeni program, uoči navedenog koncerta, počeo je uz DJ Bosquea i grupu Afrodita.

- Naša misija i ideja je da se svi dobro zabavljamo u prosincu i početkom siječnja u gradu Mostaru, da se družimo s našim najbližima te da duh Božića pronosimo i proslavljamo jedni s drugima – poručio je uoči otvaranja savjetnik gradonačelnika Marin Čuljak.

Organizatori su poručili da brend Adventa u Mostaru raste iz godine u godinu, što dokazuju i ostali popratni sadržaji.

Posjetitelji su imali prigodu fotografirati se s performerima iz Inex Cirkus Teatra iz Beograda. Isto su mogli učiniti i mališani, koji su na Adventu susreli svoje omiljene maskote. Također, svoja lišca ukrašavali su oslikavanjem (face painting-om).

Posjetitelji će sve do kraja prosinca moći uživati i u nastupima domaćih glazbenika, kao što su Romeo Nikolić, Dario Šunjić, grupa 45 stepeni, Ivan Rajič, VIS Jedinstvo iz Splita, Antonija Batinić i Neno, Anita Šunjić, Leon i Josip.

Kroz ‘‘tribute to‘‘ koncerte posjetitelji će se prisjetiti velikih hitova Elvisa Presleya, Olivera i Gibonnija te Azre. Koncerte će održati, također, Narodni orkestar i Tamburaški orkestar Mostar, navodi se u priopćenju.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 07:01