StoryEditor

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Žena monstrum iz Bosanske Dubice pred vlastitim djetetom objesila psa

Piše D  /  01.04.2019., 02:04h

Na društvenim mrežama ovog vikenda objavljena je jeziva videosnimka koji prikazuje mučnu scenu koja je zgrozila brojne građane BiH, ali i cijele regije.

Naime, snimka je nastao u Bosanskoj Dubici, a na njoj se vidi kako je jedna majka pred očima, navodno svog djeteta, objesila psa lutalicu.

Za svirepo ubojstvo i vješanje psa osumnjičena je A.L. iz Bosanske Dubice, navodno, medicinska sestra.

Tijekom na prvi pogled bezazlene šetnje, pred djetetom je vezala psa za povodac, a on se zatim ugušio u najgorim mukama u roku od par minuta.

Dragan A, koji je objavio uznemirujuću snimku i fotografije na Facebooku, u nedjelju je napisao sljedeće:

- Ana L. je jučer oko 17 ubila ni krivu ni dužnu kuju u našem voćnjaku pred očima svog djeteta. U videu možete vidjeti kako nije bila samoobrana od psa, već ju je dozvala  hranom i zavezala špagu oko vrata, odvukla do ograde, zatim je zavezala kuju visoko za ogradu i stegla špagu da se udavi.

Pas nije ni lajao niti je pokazivao bilo kakav vid nasilja, pa se stvarno pitam kako netko ima srca ubiti životinju ovako hladnokrvno pred očima svog djeteta.

Dragan A. situaciju je uočio tek nakon što se dogodila - nakon što je pregledao snimke nadzorne kamere.

Brojna udruženja, ali i brojni građani i korisnici društvenih mreža, šokirani su objavljenim snimkama i fotografijama.

- Naše bratsko udruženje Kerber iz RS-a je podnijelo kaznenu prijavu jer mi nemamo ingerenciju za rad na tom području, istakli su iz Udruženja Levijatan, koje brine o zaštiti životinja.

Policija i ekipa socijalne službe su odmah izašli na teren.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 03:16