StoryEditor

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policajca koji je uhitio El Chapa juniora propucali su 155 puta

Piše D  /  08.11.2019., 10:11h

Elitni policajac koji je pomogao u uhićenju sina El Chapa upucan je 155 puta u brutalnoj likvidaciji na parkingu, javlja Daily Mail, prenosi 24sata.hr.

Prema izvještajima, 32-godišnji vojnik, identificiran samo kao Eduardo, ubijen je ispred šoping centra u gradu Culiacanu u Mexicu.

On je prošlog mjeseca pomagao pri uhićenju mladića poznatog kao Ovidio Guzman, sina narkobosa Joaquina Guzmana El Chapa. ‘El Chapo‘ mlađi odmah je pušten.

Prema lokalnim medijima, žrtva je bila član operacije koju su pokrenule vlasti kako bi uhitili sina El Chapa i izručili ga SAD-u.

Izvještaji kažu da je Guzman priveden 17. listopada tijekom sukoba policije i pristaša kartela Sinaloa u gradu Culiacanu. Navodni članovi bande odani Guzmanu tada su izazvali kaos na ulicama, a 28-godišnjeg sina El Chapa vlasti su odmah pustile.Na snimci se vidi trenutak kada crveni automobil prati bijeli automobil na parkingu, prije nego što bar dva naoružana napadača navodno pucaju na policajca 155 puta.

Izvještaji kažu da je žrtva postala službenik Nacionalne policije 2013. godine i posljednji put bila je u pratnji tajnika javne sigurnosti Carlosa Alberta Hernandeza Leyva.

Nije jasno da li je policajac u trenutku napada bio na dužnosti, iako je navodno sa sobom nosio pištolj.

Lokalne vlasti istražuju incident, iako tek treba utvrditi stoji li iza navodnog ubojstva kriminalna banda.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:02