Article_Top_970x250

UZNEMIRUJUĆE Dječak pogriješio pa ga trener udario u glavu

rusija

UZNEMIRUJUĆE Dječak pogriješio pa ga trener udario u glavu

stu 29, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Screenshot / Youtube

Ivan Kirilko je bio trener kuda u Naro-Fominsku u blizini Moskve, ali karijera mu je vjerojatno završena nakon što se pojavio video okrutnog incidenta iz ožujka ove godine

Uznemirujući video pojavio se u Rusiji, a prikazuje trenera kako nogom u glavu udara dječaka koji je pogriješio tijekom treninga, prenosi 24.sata

Ivan Kirilko je bio trener kuda u Naro-Fominsku u blizini Moskve, ali karijera mu je vjerojatno završena nakon što se pojavio video okrutnog incidenta koji se dogodio u ožujku ove godine.

Kirilko je nemilosrdno reagirao nakon što je mališan otišao na krivu stranu tatamija, a roditelji nisu podnijeli kaznenu prijavu policiji jer je trener obećao da će sam dati otkaz.

Međutim, to se ipak nije dogodilo. Ali za za sve nakon više od osam mjeseci napokon pobrinuo tamošnji kudo savez koji ga je suspendirao. Potvrdila je to i Ksenia Mišonova, pravobraniteljica iz Moskve.

Video sada istražuje i policija te Kirilku prijeti puno veća kazna od suspenzije.

Srećom, tog 11. ožujka devetogodišnji dječak je prošao bez težih ozljeda. Roditelji su ga odmah odvezli u bolnicu, a zaradio je tek manje posjekotine. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250