StoryEditor

Uzbuna u studentskom domu u Zagrebu: Nepoznati muškarac studentima ulazio u sobe

Piše D  /  21.05.2018., 01:05h

Studentskim domom Ante Starčević u Zagrebu u nedjelju navečer hodao je alkoholizirani stariji muškarac koji je uznemirio mnoge stanovnike tog naselja.

Kako navodi portal Studentski.hr, muškarac je ušao u zgradu trećeg paviljona te je ulazio u sobe studentica i studenata.

Sve je započelo oko 20.30 sati kada je muškarac pokucao na vrata jedne studentice.

– Na vratima je bio stariji, visoki, sijedi čovjek, malo čudnog izgleda (neki opijati). Nismo sigurne što smo čule, veoma nerazgovijetno je pričao, držao je mobitel u ruci te vrećicu – ispričala je studentica koja je muškarcu rekla kako ne poznaje djevojku koju je on tražio nakon čega se on okrenuo i počeo kucati na vrata drugih soba.

Studenti su uočili da izvan paviljona stoji i druga sumnjiva osoba.

– Cimerica je nakon par minuta izašla na prozor te ugledala drugog izgledom sličnog čovjeka kako izlazi iz doma s vrećicom u ruci, ali nije se udaljio, nego je zapalio cigaretu i ostao doslovno čučati kraj kontejnera i gledao prema prozorima. – nadodala je studentica za portal Studentski.hr.

Druga je studentica vidjela dvojicu muškaraca kako se penju požarnim stepenicama u paviljon.  Nelagodnu situaciju okončali su zaštitari koji su uhvatili muškarca koji se kretao po sobama i pozvali policiju.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 03:46