Article_Top_970x250

Užas u Njemačkoj: Policija u izgorjeloj olupini automobila pronašla tijela muškarca i dvoje djece

Bad Dürkheim

Užas u Njemačkoj: Policija u izgorjeloj olupini automobila pronašla tijela muškarca i dvoje djece

sij 21, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: fenix-magazin.de

Užasno otkriće u utorak navečer oko 21 sat na cesti B 37 u Bad Dürkheimu (Rheinland-Pfalz).

Vatrogasci su ugasili požar na automobilu koji je bio na parkiralištu na glavnoj cesti u Bad Dürkheimu te su otkrili tri tijela u vozilu.

Prema priopćenju policije, prema trenutačnom stanju istrage, u automobilu su pronađena tijela muškarca i dvoje djece (dječak i djevojčica).

„Vozilo u kojem su pronađeni mrtva tijela je Opel Corsa. Vozilo je također registrirano u uredu javnog tužitelja Frankenthal. Također imamo određenu pretpostavku o tome tko su mrtvi. Ali da bismo konačno utvrdili identitet, moramo pričekati DNK analizu”kazao je frankenthalov glavni javni tužitelj Hubert Ströber (61) za Bild.

Na pitanja novinara je li to bila obiteljska tragedija i je li vozač namjerno zapalio automobil kako bi ubio sebe i djecu, Ströber je odgovorio: „U svakom slučaju, zasad nemamo konkretnih dokaza da se dogodila prometna nesreća. Je li riječ o ubojstvu i samoubojstvu ili ne, razjasnit ćemo kroz našu istragu. Trenutačno se provode i ispitivanja. ”

Prema kazivanju glavnog tužitelja Ströbers, u međuvremenu je pozvan stručnjak za vatrogastvo kako bi se razjasnio uzrok požara na vozilu. Točan uzrok smrti bit će razjašnjen obdukcijom tijela, prenosi Fenix Magazin.

Dnevnik.ba