Article_Top_970x250

Užas u Jajcu: U požaru izgorjelo jedanaestogodišnje dijete

CRNA KRONIKA

Užas u Jajcu: U požaru izgorjelo jedanaestogodišnje dijete

ruj 19, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: centralna.ba

U ulici Ive Andrića nadomak groblja Mašet u Jajcu sinoć je došlo do strašne tragedije – u požaru je izgorjelo jedanaestogodišnje dijete.

Naime, požar je izbio oko 1 sat iza ponoći, još uvijek se ne zna njegov uzrok, a pretpostavlja se da je zbog svijeće jer obitelj Ćosić godinama živi bez električne energije. Na mjesto događaja intervenirali su pripadnici Vatrogasnog društva “Jajce”, a uviđaj obavljali pripadnici PU Jajce.

Široj javnost je poznato da je obitelj Suada Ćosića i Nene Brtan slabijeg materijalnog stanja, a ova nedaća još više ih je unazadila. Oni su tri godine živjeli u trošnoj općinskoj baraci s troje djece.

Jutros ih je posjetio predsjednik OO MDD Merhamet Jajce Sinanudin Smajić, koji im je uručio interventne prehrambene pakete.

-Nažalost, sinoć se dogodila strašna tragedija u kojoj je u požaru izgubila život Nikolina. Ispred MDD Merhmata Jajce jutros smo posjetili ovu obitelj i uručili smo im interventni paket. Ovu obitelj ne smijemo zaboraviti, jer imaju još dvoje djece, bebu od 10 dana i djevojčicu od dvije godine. Oni nas trebaju, stavljam se ispred Merhemta na raspolaganje,a svi koji im žele pomoći mogu to učiniti i direktno, rekao je Smajić.

Dnevnik.ba