StoryEditor

Užas u Hrvatskoj: Žena mu je iščupala cijev za disanje iz vrata

Piše D  /  03.08.2021., 08:08h

63-godišnjakinja je muškarcu iz vrata iščupala trahealnu kanilu te ozbiljno narušila njegovo zdravlje, nakon čega je, bez da mu je pružila pomoć, pobjegla iz tog stana, a djelatnici hitne medicinske pomoći su brzo intervenirali i spasili ugroženog muškarca, dodaju.

Sve se dogodilo u nedjelju u stanu u ulici Kralja Zvonimira. 63-godišnja Vukovarka je verbalno i fizički napala 62-godišnjeg Vukovarca, uslijed čega je iščupala medicinsko pomagalo (trahealna kanila) s vrata 62-godišnjaka.

Ozbiljno ozlijeđen 62-godišnjak je iz svog stana nazvao hitnu medicinsku pomoć te me je pružena medicinska skrb, a počiniteljica je napustila mjesto događaja, no policijski službenici su pronašli 63-godišnjakinju i doveli je u policijsku postaju, prenosi Index.hr.

Bila je pijana

Provedenim prvim izvidima policijski službenici su u njezinu organizmu utvrdili prisutnost alkohola (1.78 g/kg), a dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 63-godišnjakinja pokušala usmrtiti 62-godišnjeg muškarca, što je opisano u članku 110., a u vezi primjene članka 34. Kaznenog zakona Republike Hrvatske, napisali su iz policije.

Određen joj je pritvor

Jučer, 2. kolovoza, 63-godišnja Vukovarka je predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru je osumnjičenoj odredio jednomjesečni istražni zatvor, nakon čega je prevezena u Zatvor u Osijeku. 

Dnevnik.ba

22. rujan 2021 05:32