Article_Top_970x250

Užas u Hamburgu: Željko izbo bivšu suprugu i susjeda pred trogodišnjim sinom

predao se policiji

Užas u Hamburgu: Željko izbo bivšu suprugu i susjeda pred trogodišnjim sinom

lis 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Arhiva

Sumnja se da je motiv krvavog zločina ljubomora.

Željko M. (43), državljanin Srbije, uhićen je u njemačkom gradu Hamburgu zbog sumnje da je pokušao ubiti bivšu suprugu Madlen K. (32), i to naočigled njihovog trogodišnjeg sina!

Kako prenose njemački mediji, pomahnitali srpski državljanin teške je ozljede nanio i susjed svoje bivše supruge Hubertu K. (61), kojeg je zatekao u njenom stanu.

- Željko M. u nedjelju oko 12:30 sati došao je na kapiju kuće u kojoj mu živi bivša supruga s njihovim maloljetnim sinom. Čim je ušao u stan, potegnuo je nož i ubo je ženu, a onda je teške ozljede nanio i susjedu kojeg je zatekao u stanu. Sumnja se da je motiv krvavog zločina ljubomora i to što se nije mogao pomiriti s raskidom i činjenicom da mu se obitelj raspala - prenijeli su njemački mediji.

Oni, međutim, nisu naveli je li susjed pokušao obraniti ženu ili je Željko M. posumnjao da je on novi partner njegove nekadašnje supruge.

Kako navode, drama u stanu u Hamburgu odigrala se naočigled njihovog sina i osmogodišnjeg djeteta, rođaka teško ozlijeđene žene. Pomahnitali muškarac, nasreću, nije dirao djecu i ona su ostala neozlijeđena.

- Poslije zločina Željko M. je pobjegao iz ženinog stana, a njegova bivša supruga i susjed s teškim su ozljedama prebačeni u bolnicu. Hitno su operirani i njihovo stanje je stabilno, ali teško - navode izvori iz istrage.

Željko M. je, međutim, iste večeri oko 21 sat sam došao u policiju i predao se.

Dnevnik.ba