Article_Top_970x250

'Uvijek sam glavni problem u svemu, umoran sam od toga!'

ISPROVOCIRALI MESSIJA

'Uvijek sam glavni problem u svemu, umoran sam od toga!'

stu 19, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Twitter

Kapetan Barcelone Lionel Messi (33) vratio se u Španjolsku nakon što je igrao za Argentinu, a na aerodromu su ga dočekali brojni fanovi i novinari koji su ga uspjeli isprovocirati.

Antoine Griezmann stigao je u Barcelonu kao velio pojačanje, ali nije se uspio u potpunosti uklopiti u momčad. Spominjali su se neki problemi unutar svlačionice, odnosno njegov problem s autoritetom Lea Messija, a sad je počeo 'pucati' i argentinski nogometaš. Nakon povratka s reprezentativnih obveza prvo je sat vremena čekao provjeru dokumenata, a onda su ga 'napali' brojni navijači i novinari.

Potpisivao je dresove, lopte, kopačke, a onda su mu pod nosom završili brojni mikrofoni. Isprva nije odgovarao na pitanja novinara, ali onda su ga bocnuli pitanjem o riječima Griezmannova ujaka na što je Messi eksplodirao.

- Dosta mi je svega. Uvijek sam ja krivac za sve probleme u klubu - rekao je Messi.

Podsjetimo, Antoineov ujak je za France Football dobro 'oprao' Messija koji je sve bliže odlasku iz Barcelone.

- Antoine je došao u klub i odmah upao u probleme jer klub funkcionira tako da Messi ima svoj stav u svemu. On je u isto vrijeme car i monarh, a na Antoineov dolazak nije gledao blagonaklono. Bio je drzak, to se osjetilo. Uvijek sam slušao o tome kako Antoine nema problem s Messijem, ali nikad nisam čuo suprotno. U mojim očima je jasno da je Messi rekao da odlazi samo zato da vidi koliku moć još uvijek ima u klubu. Klasični Messi! Koliko god je dobar na terenu toliko je loš izvan njega. Barcelona već neko vrijeme pati zbog njega. On je rak tog kluba.

Teške su to riječi, a Messi se više nije mogao suzdržavati. Što će biti, tek ćemo vidjeti, a sve se ćešže spominje njegov odlazak u Manchester City kod Pepa Guardiole na zimu. Bilo kako bilo, Barcelona sljedeću utakmicu igra za vikend i to na gostovanju kod Atletica, a pitanje je kakvo će biti stanje u svlačionici, prenose 24sata.

Dnevnik.ba