StoryEditor
ZASTUPNICA ODGOVORILA NOVALIĆU

UVIJEK ISTA PRIČA: Meni je ovo deveti "povijesni proračun"

Piše DESK  /  25.01.2023., 20:37h

Sjednica Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine još traje, a raspravlja se o proračunu. Javnost je mogla čuti dosta čudnih izjava, a zastupnica Elzina Pirić odlučila je da tijekom svog izlaganja "pokloni premijera FBiH Fadila Novalića" svom kolegi Mariju Karamatiću.

Na samom početku čestitala je kolega uz zdravicu: “Da imamo puno manje pauza nego u prethodne četiri godine”, prenosi N1.

“Ne razumijem ovu nervozu i tendenciju prenošenja neke nervoze kada ovaj proračun usvajamo vremenski mnogo ranije nego svih prethodnih osam godina. Usvajali smo u 11, 12. Nema potrebe za nervozom. Kolega Karamatiću, ja vam poklanjam premijera Federacije Fadila Novalića s obzirom da je iz Tuzlanskog kantona i mi smo u zadnjih osam godina kažnjeni što je premijer FBiH. Stao nam je Termoblok VII, pa I, nemamo milimetra autoputa, brze ceste, treće trake…

Imamo dio tunela prema Karauli, ali moram vam kazati, kako mi u rudarskom sektoru kažemo, evo godinu dana mu nije trebalo da ga ruč odnese, to je klizište. Uvaženi premijer osam godina kaže ovo je povijesni proračun. Mi svake godine, meni je ovo deveti, usvajamo povijesni proračun. Za mene je ovo najgori proračun jer je ovaj rast nažalost s leđa naših građana”, kazala je Pirić.

Dnevnik.ba

31. siječanj 2023 01:53