StoryEditor

Utučeni Ćiro o Kranjčaru: "Bio mi je poput sina"

Piše D  /  01.03.2021., 11:03h

"Bio mi je poput sina", tužno je rekao Ćiro na početku razgovora.

"Jako sam utučen, žalostan... Smatram život tako nepravednim jer je Cico tako rano umro. To nije zaslužio ni on, ni njegovi najbliži, a ni tolika armija navijača koja ga se sjeća ", dodao je.

Kranjčar je, govori nam Ćiro, bio izvanserijski igrač. "Znam pouzdano da nije bilo njega, nikada ne bi mogli ‘82. godine osvojiti državno prvenstvo", tužno je rekao ‘trener svih trenera‘.

Kranjčara će, kaže nam, pamtiti po njegovim neobičnim golovima. 

"Pamtit ću ga i po njegovoj nogometnoj plemenitosti. Kao moj kolega trener - zamisli slučaja - radili smo zajedno u Iranu, imali smo odnos kakav bi svaki otac poželio imati sa svojim sinom", zaključio je.

Podsjetimo, u Zagrebu je u ponedjeljak u 65. godini nakon dugotrajne borbe s bolešću preminuo Zlatko Cico Kranjčar, bivši nogometaš Dinama i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. 

Prema prvim informacija, Kranjčar je prije desetak dana primljen u zadarsku bolnicu zbog problema s jetrom, a potom je prebačen u Zagreb, gdje je i umro u KB Merkur.

Za Dinamo je odigrao 261 utakmicu, a 1981./82. osvojio naslov prvaka. Igrao je i za bečki Rapid, Sankt Pölten i SV Wienerfeld u kojem je 1992. godine objavio završetak karijere.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije je bio od 2004. do 2006. godine, piše Direktno.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 01:57