Article_Top_970x250

Ustaški križari prijete Vučiću: "Srpske žene ćemo silovati da rađaju ustaške križare i gerilce"

prijeteće pismo

Ustaški križari prijete Vučiću: "Srpske žene ćemo silovati da rađaju ustaške križare i gerilce"

pro 16, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću stiglo je prijeteće pismo potpisano sa "Pavelićevi križari, ustaški gerilci", koje je poslano iz njemačkog grada Hanovera.

Pismo je napisano na netipičnom hrvatskom jeziku, kao da ga je sastavljao netko tko ne koristi redovno hrvatski jezik. Djeluje kao da je otiskano strojno i puno je gramatičkih i pravopisnih grešaka, navodi dnevni list "Blic".

"Aleksandre Vučiću, ustaške udruge dijaspore poručuju: Za dom spremni! Sprema se nova Oluja i Bljesak. Naš ustaški poglavnik i vođa bio je i ostao Ante, a prezime mu dobro znate Pavelić Ante. Borac za katoličanstvo protiv pravoslavlja. Pavelićevi križari ustaški gerilci svim četnicima poručuju: za vas četnike imamo tri milijarde metaka.

Ubit ćemo trećinu svih Srba, a drugu trećinu deportirati ćemo u logore i posljednju trećinu natjerati ćemo u katoličanstvo ono što ste nekad bili.

Srpske žene ćemo silovati da rađaju ustaške križare i gerilce", piše u pismu.

U Predsjedništvu je beogradskom lsitu rečeno da je pismo koje je upućeno na ime Vučića stiglo na Andrićev venac u zgradu Generalnog tajništva predsjednika Srbije u trenutku dok se on nalazio u posjeti Kubi.

Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Herman Gering.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250