StoryEditor

Uskoro počinje gradnja nove sportske dvorane u Ljubuškom

Piše D  /  13.01.2020., 10:01h

Dvorana će se sastoji od dva kubična volumena: volumena hale sa sportskim terenom i gledalištem, te aneksa u kojem su prateći i servisni sadržaji poput svlačionice, sanitarije, spremišta, snack bara i dr., prenosi Ljportal.

Volumen hale sa sportskim terenom je osmišljen u kombinaciji montažne armirano betonske i čelične konstrukcije. Predviđena je „in situ“ izvedba temeljnih stopa i traka iz armiranog betona. Na volumenu hale sa sportskim terenom je predviđeno dvostrešno čelično krovište sa pokrovom od sendvič panela debljine 8 cm.

Predviđeno je da na podovima hale sa sportskim terenom i gledalištem je predviđena izvedba plivajućeg poda od tvrdih ploča EPS-a te cementnog estriha. Završna podna obloga sportskog terena je pvc sportski pod, a gledališta klasični pvc pod. Na podovima svih ostalih prostorija sportske dvorane predviđeno je postavljanje keramičkih pločica.

U dvorani je predviđena izvedba elektroinstalacija slabe i jake struje, vatrodojave, ozvučenja,a planirano je da građevina bude povezati na gradski vodovod i kanalizaciju u skladu s uvjetima lokalnog komunalnog poduzeća.

S projektom nove zgrade sportske dvorane podiže se sportska infrastruktura u gradu na još višu razinu.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 13:57