StoryEditor

Umro je prije dva tjedna, ali s njegovog Twitter profila i dalje stižu napadi na Joea Bidena

Piše D  /  14.08.2020., 08:08h

Unatoč tome što je uobičajeno da tijekom kampanje za predsjedničke izbore frcaju iskre između favorita, najizgledniji kandidat Demokratske stranke Joe Biden dobio je uistinu neočekivani udarac, onaj od preminulog republikanca Hermana Caina, koji je krajem srpnja izgubio bitku s Covidom-19.

“Ako ste mislili da će Bidenova kampanja biti išta drugačija od potpunog ludila, Trumpov stožer za vas je objavio zanimljiv video”, stoji na službenom Twitter profilu Hermana Caina, koji se posthumno koristio samo za informacije o detaljima pogreba preminulog republikanca.

Uz neobičan komentar, objavljena je i poveznica na službenu internetsku stranicu bivšeg predsjedničkog kandidata hermancain.com, na kojoj je objavljen novi sadržaj pod imenom “Trumpov video raskrinkao rasne gafove Joea i zadao težak udarac kampanji Biden/Harris”, uz koji se nalazi i videokompilacija svih sukoba koje su Biden i Harris imali tijekom faze predizbora.

Nekolicina korisnika prijavila je objavu Twitteru, apeliravši na društvenu platformu da provjeri autentičnost objave, s obzirom na činjenicu da je vlasnik profila nedavno preminuo, ali se zabrinutim tviterašima obratila njegova kći Dr. Melanie Cain Gallo, uz objašnjenje da je “njezin otac želio nastaviti svoju misiju”.

“S obzirom na to da je naš otac želio nastaviti svoju misiju, mi smo se odlučili na ovaj način ispoštovati njegovu želju”, zaključila je.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 22:22