StoryEditor

Umjesto svadbe, spremamo mu pokop: Obitelj poginulog radnika neutješna

Piše D  /  10.04.2021., 06:04h

Skolegama je pravio betonsku oplatu, otkinula se sajla koja je vezivala materijal i ubila ga na licu mjesta, udarivši ga u predjelu glave. Prema riječima majke Jasmine, Niš je izgubio još jednog borca koji je za obitelj davao sve.

Bio je hranitelj obitelji jer ima psihički oboljelog brata, piše Kurir. Sunce je bio moje. Što da kažem, borio se, radio, popravljao je kuću jer je došlo vrijeme za ženidbu. Sada ne znam kako ću živjeti bez njega – kaže majka u dvorištu Miloševe kuće, Susjedi su šokirani i ne vjeruju kako Miloša nema.

Svi svjedoče kako je bio momak koji nikada nažao nikome nije učinio. Naprotiv, uvijek je pomagao svima. Brojni susjedi dolaze izjaviti saučešće obitelji. Verica Damjanović, njegova tetka za koju je bio vezan u suzama priča kako ga je posljednja vidjela iz obitelji.

Pridržava majku Jasminu koja je i inače fizički slaba. Radan momak je bio i sada umjesto svadbe mi spremamo Milošev pokop. Skoro je kupio neku vikendicu kako bi tamo provodio vikende jer posao u “Put inžinjeringu” nije lak.

Htio je tamo odlaziti s društvom. I eto zla sudbina što može donijeti. Da odnese takvog anđela – kaže njegov rođak Đurđanović koji je došao pomoći oko pokopa.

Prilikom nesreće, ozlijeđen je i radnik B.T. koji se trenutno nalazi u niškom Kliničkom centru. Nemamo što dok traje istraga – rečeno je “Kuriru” u poduzeću gdje je poginuo Miloš.

Inspekcije su odmah nakon tragedije izašle na lice mjesta i očekuje se da konstatiraju kako je došlo do nesreće.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 23:10