Article_Top_970x250

"Ukucala sam svoje ime na stranicama HDZ-a i nema rezultata. Kovač ima pravo. Resetiranje"

jadranka kosor:

"Ukucala sam svoje ime na stranicama HDZ-a i nema rezultata. Kovač ima pravo. Resetiranje"

srp 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Marin Franov/Pixsell

Jadranka Kosor slaže se kako je HDZ-u potrebno resetiranje

Bivša predsjednica HDZ-a i premijerka RH Jadranka Kosor na svom je Twitteru izrazila nezadovoljstvo sadašnjim stanjem u HDZ-u.

“Upisala sam opet svoje ime na stranicama HDZ-a. Veli mi: ‘Pretraga nije dala rezultata’. Miro Kovač ima pravo. Resetiranje”, napisala je.

Kovač napao Plenkovića

Kosor je time podsjetila na izjavu Kovača koji je jučer kazao kako je rekonstrukcija potrebna i HDZ-u, a još se ranije dalo naslutiti kako bi se mogao kandidirati protiv Plenkovića za mjesto predsjednika stranke.

Premijer mu je jučer brzo odgovorio. “Najprije treba rekonstruirati Vladu, a onda konsolidirati HDZ. Vidjet ćemo na kraju tko je glavni”, rekao je Plenković, a kasnije je Kovaču poručio i kako pokušava nešto “ušičariti”.

Na svom Twitteru Kosor je na kraju podsjetila i kako ju je Franjo Tuđman zvao na izbore 1995. te kako je bila prva potpredsjednica stranke, prva predsjednica Zajednice žena, zamjenica predsjednika i predsjednica. “Ali nema rezultata. Obrisali me. “Nazadnjaci” i “europejci” udruženim snagama”, tvitala je Kosor

Na kraju se javio i saborski zastupnik HDZ-a Ivan Ćelić koji je podržao Kosor. “Povijest se nikada ne može izbrisati. To Prvi predsjednik nikad ne bi dopustio. Činjenice su činjenice. Vratit ćemo ih. Kad dođe vrijeme”, napisao je.

Dnevnik.ba 

Tagovi: