StoryEditor

Uhićena osoba koja je udarila dijete automobilom, pa pobjegla

Piše D  /  03.06.2018., 12:06h

Iz MUP-a ŽS-a je priopćeno da se u subotu oko 12,50 sati u ulica Adema Buče do broja 365, općina Novi Grad, dogodila prometna nesreća, prenosi Fena.

Tom prilikom je udareno i oboreno na kolovoz dijete M.A. (2011.) iz Sarajeva, od putničkog vozila marke Golf II, nepoznatog registracijskog broja, s kojim se NN vozač nakon nesreće bez zaustavljanja udaljio u nepoznatom pravcu.

U toj prometnoj nesreći neutvrđen stupanj tjelesnih ozljeda zadobio je pješak-dijete M.A. kome je liječnička pomoć ukazana na KUM KCU Sarajevo gdje je zadržano na opservaciji.

Policijski službenici Odjela uniformirane policije-Odijeljenje za prometne istrage su u 18.10 sati pronašli vozilo i vozača S. S. (1995.) iz Sarajeva koji je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo, nepružanje pomoći ozlijeđenoj osobi u prometnoj nesreći, uhićen.

O cijelom slučaju je obaviješten dežurnii tužitelj Županijskog tužiteljstva  u Sarajevu, a uhićena osoba je predana u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje uhićenih osoba. 

Dnevnik.ba

 

20. travanj 2024 02:05