StoryEditor

Uhićen sadist koji je onesviještenom mladiću lomio ruke

Piše D  /  12.10.2020., 07:10h

Ivan Kontić (30), koji je krajem kolovoza brutalno u Novom Sadu prebio bespomoćnog mladića, uhićen je u Crnoj Gori. Podsjetimo, na snimci nadzorne kamere vidi se kako mladić u crvenoj majici mlati drugog čovjeka koji leži na podu. Vidi se i kako mladić na podu pada u nesvijest, ali divljak ne prestaje s mlaćenjem. Udara ga iz sve snage, dok ovaj bespomoćno leži. 

U jednom trenutku netko ga pokušava spriječiti, čini se kao da se radi o redaru. No iživljavanje se nastavlja. U jednom trenutku agresivac okreće mladića na trbuh i lomi mu jednu pa drugu ruku. Mladić je završio u bolnici s teškim ozljedama.

Kontić je nestao nakon incidenta, a za njim je bila raspisana i međunarodna tjeralica.

Foto: MUP Srbije

- Zlostavljanje mladića navodno se dogodilo u kladionici u Novom Sadu, a osumnjičeni Kontić direktor je tvrtke koja je osnovala lanac kladionica. Također, svojedobno je bio član crnogorske reprezentacije u judou - otkrio je izvor srbijanskih medija nedugo nakon što je Kontić prebio mladića.

Još nije poznat razlog brutalnog premlaćivanja. Prema neslužbenim informacijama, mladić i Kontić se poznaju i prije su bili prijatelji. Neki mediji navode je pretučeni prethodno bio u vezi s Kontićevom sestrom te da je istu pretukao. Kontić je inače završio privatni pravni fakultet.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 14:33