StoryEditor

Uhićen radnik Krunićeve firme zbog sudjelovanja u njegovom ubojstvu

Piše D  /  11.05.2019., 01:05h

Načelnica Odjeljenje za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) Mirna Miljanović rekla je Feni da je R.G., 22. travnja ove godine, oko 22.30 sati, u mjestu Glamočani, općina Laktaši, zajedno sa Željkom Kovačević, Benedijem Đukanovićem i Emilijom Baldom izvršio predmetno kazneno djelo.

Neslužbeno, uhićen je Rodoljub Gajić iz Banja Luke.

U Glamočanima kod Banje Luke, u pucnjavi, 22.travnja, ubijene su tri osobe, a jedna je teško povrijeđena iz vatrenog oružja. 

Ubijeni su vlasnik kompanija "Sector Security" i "Žitoprodukt", "Žitopeka", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratitelja Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratitelj Goran Ilić ranjen.

Policija RS-a podnijela je ranije izvještaj protiv tri osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su 22. travnja u mjestu Glamočani, općina Laktaši, izvršile kazneno djelo teško ubojstvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića te pokušaj teškog ubojstva Gorana Ilića.

Izvještajem su obuhvaćeni Željko Kovačević, koji je ubijen u noći napada, Emilio Balda i Benedi Đukanović, koji je u bijegu, prenosi FENA.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 20:07