StoryEditor

Uhićen pijani vozač zbog kojeg je pjevač umro, auto nije njegov

Piše D  /  19.02.2019., 03:02h

Vozač automobila za kojeg se sumnja da je izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginuo ‘kralj narodne glazbe‘ Šaban Šaulić, nalazi se u pritvoru. Kako prenosi srpski Blic, sud je izdao nalog za uhićenje 34-godišnjeg njemačkog vozača. 

Mazda kojom je 34-godišnjak upravljao nije ni u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mjesto boravka u Njemačkoj.

Kako prenose srpski mediji, angažirani stručnjaci trebali bi utvrditi na koji način je došao u posjed automobila kojim je navodno uzrokovao stravičnu prometnu nesreću u kojoj je život izgubio Šaban. 

Podsjetimo, u nedjelju ujutro na autocesti A2 prema Dortmundu, u blizini mjesta Bielefelda, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno četvero ljudi. 

Šabanu je zbog nesreće puknula srčana aorta, a od zadobivenih ozljeda preminuo je u lokalnoj bolnici nekoliko sati kasnije. Tužiteljstvo u Njemačkoj zakazalo je obdukciju pjevačeva tijela za četvrtak, a o tome je naknadno obaviješteno i Ministarstvo vanjskih poslova.foto: westfalen-blatt.de

Vozač koji je izazvao sudar u kojem je život izgubio pjevač narodne glazbe tvrdi da nije odgovoran za ono što se dogodilo. Kako prenosi njemački Immobilien Zeitung, vozač iz Njemačke čiji se identitet još uvijek ne zna, za vrijeme tragične nesreće bio je pijan, a također je vozio i bez vozačke dozvole. 

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 20:29