StoryEditor

Uhićen osumnjičenik za brutalno ubojstvo: Rođaka usmrtio vilama

Piše D  /  27.10.2018., 01:10h

Nenad Vuković (61) iz Rekavica kod Banje Luke uhićen je zbog sumnje da je ubio svog rođaka Radeta Vukovića (75), koji je jučer pronađen mrtav na lokalnom putu u blizini svoje kuće u zaseoku Bare. 

Vuković se tereti da je tvrdim predmetom, najvjerovatnije drškom vila, udario Radeta po glavi i tako ga usmrtio. Prema neslužbenim informacijama, motiv ubojstva je sukob zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa.

Zločin se dogodio jučer iza 6.15 sati. Prema priči mještana, Rade Vuković je ujutro odveo krave na ispašu na susjednu livadu. Ubijen je nakon što se putem vraćao kući. Mrtvog pored puta, kraj lokve krvi, pronašao ga je susjed Svetislav Vuković, koji je pozvao policiju. Na tijelu su uočene najmanje dvije ozljede glave, na tjemenu i čelu, nastale od udarca tvrdim predmetom.

U PU Banja Luka navode da će osumnjičeni tijeom dana biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva u Banjoj Luci.

- Na osnovu niza poduzetih operativnih i istražnih radnji, policijski službenici utvrdili su da se N. V. sumnjiči da je podesnim predmetom nanio ozljede sedamdesetčetverogodišnjaku od čijih posljedica je preminuo. Osumnjičeni će tijekom dana biti predat OJT Banja Luka, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu ubojstvo- rekla je glasnogovornik PU Banja Luka Marija Markanović.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 10:17