StoryEditor

Uhićen Ognjen Vranješ zbog fizičkog sukoba u centru Banje Luke

Piše D  /  22.06.2020., 02:06h

U tučnjavi su uz Ognjena Vranješa, nogometaša koji je ove sezone na posudbi iz Anderlechta igrao u AEK-u, sudjelovali i njegov brat Stojan te još jedna osoba. I Stojan Vranješ je nogometaš, igra za banjalučki Borac. Napadnuti su Dušan i njegova djevojka. Navodno, prvo je došlo do prepirke nakon što je Ognjen dobacivao djevojci, a svađa je potom prešla u tučnjavu.

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka 20. lipnja poduzimanjem operativnih mjera i radnji identificirali su i uhapsili O.V, S.V. i Z.N. zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo "teška tjelesna ozljeda". Naime, tog dana oko 3.40 sati nadležnoj policijskoj postaji dvije osobe su prijavile da su ih fizički napale tri nepoznate osobe na Trgu Krajine u Banjoj Luci", objavila je policija. 

Ognjen Vranješ je najkontroverzniji bosanskohercegovački nogometaš. Posljednjih godina šokirao je javnost nizom skandala izvan travnjaka. Objavljivao je fotografije gole pjevačice Jelene Karleuše s kojom je tvrdio da je bio u vezi, tetovirao je granice Republike Srpske dok je igrao za reprezentaciju, navijače BiH nazivao je bauštelcima, a onda je na rame stavio tetovažu četničkog koljača Momčila Đujića, zločinca iz Drugog svjetskog rata koji je bio poznat pod nadimkom Krvavi Pop iz Strmice. Nakon Đujićeve tetovaže ga je tadašnji izbornik Robert Prosinečki potjerao iz reprezentacije, prenosi Index.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 09:29