StoryEditor
zaključao ga u ostavu

Uhićen modni dizajner Darko Kostić zbog otmice mladića

Piše desk  /  20.04.2022., 11:09h
Kostića je u lipnju prošle godine Treći osnovni sud osudio na godinu dana kućnog zatvora zbog spolnog uznemiravanja maloljetnika.

Modnog dizajnera Darka Kostića sinoć je policiji prijavio jedan mladić koji je nadležnima rekao da mu je prijatelj javio da ga spomenuti Kostić drži zatvorenog u ostavi i prijeti mu ubojstvom, prenosi Nova.rs.

Dana 20.4.2022. godine u 2 sata i 43 minute prijavljeno je da se u stanu modnog dizajnera D.K. u ul. Dobračina, u stanu nalazi lice Š.H. 19 godina koji je poslao poruku pozivatelju N.N. da je zatvoren u ostavi i da D. K. hoće da ga ubije. Patrola je na uglu ulica Laze Pačua i Vasine zatekla lice Š.H. (2002) (umjetničko ime Emis Emil) koji je prišao patroli i izjavio da se nalazio u stanu D.K. i gdje je nakon kraće zabave D. K. postao agresivan i potom Š.H. ubacio u ostavu i da je D. K. htio da ga ubije.

D.K. doveden je u PS na osnovu ranije potrage, oštećeni upućen u PS radi podnošenja prijave i dalje obrade. Doneseno je rješenje o zadržavanju u konzultaciji s dežurnim zamjenikom tužitelja I OJT-a u Beogradu, zbog Ugrožavanja sigurnosti i člana 132. KZ RS – Protupravno lišenje slobode, navodi se u izvještaju.

Inače, Kostića je u lipnju prošle godine Treći osnovni sud osudio na godinu dana kućnog zatvora zbog spolnog uznemiravanja maloljetnika. Ova presuda nije pravosnažna.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 06:00