StoryEditor
uskoro još uhićenja

Uhićen mladić osumnjičen za napad na suce kod Jablanice

Piše Desk  /  30.09.2021., 09:32h
Tijekom jučerašnjeg dana MUP HNŽ-a je priveo jednu osobu koja se sumnjiči da je sudjelovala u napadu na suce kod Jablanice kada je zapaljen automobil Sabrije Topalovića, a on i njegove kolege su fizički napadnute.

-Pod sumnjom za nasilničkom ponašanje na području PU Konjic jučer je priveden F.L. (2000. godište) iz Domanovića i nad njim se vrši kriminalistička obrada. Nastavljamo raditi na ovome predmetu i nadamo se kako će uskoro biti privedeni svi napadači na dužnosnike Nogometnog saveza BIH - rekli su za Pogled.ba iz MUP-a HNŽ. 

Nakon nedavne utakmice Velež - Borac, malo prije ponoći u tunelu nedaleko Jablanice dogodio se pokušaj ubojstva te je presretnuto vozilo glavnoga suca susreta Sabrije Topalovića s kojim su se u tome trenutku nalazila dvije službene osobe s utakmice, pomoćnik Admir Šehović i supervizor suđenja Adnan Alispahić.

Napadači su palicama i metalnim šipkama razbili stakla nakon čega su ubacili baklju u vozilo koje se nakon toga zapalilo. U napadu je tjelesne ozljede zadobio Alispahić kojemu je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Jablanici.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 13:03