StoryEditor
lišen slobode

Uhićen mladić koji je ukrao laptope iz škole u Grudama te provalio u kuću kod Ljubuškog

Piše desk  /  04.11.2022., 08:24h

I.Š. je 31. listopada 2022. godine lišen slobode, te je ispitan u svojstvu osumnjičenika na okolnosti počinjenog kaznenog djela iz članka 287. KZ F BiH Teška krađa, a kod istog su pronađeni i izuzeti otuđeni predmeti.

Devetnaestogodišnjak iz Borajne kod Gruda uhićen je zbog krađe laptopa iz srednje škole u Grudama te krađe više predmeta iz obiteljske kuće u Grljevićima kod Ljubuškog.

Prijavu o izvršenju kaznenog djela ”teška krađa” u obiteljskoj kući u Grljevićima kod Ljubuškog policije je zaprimila 6. rujna u 6:56 sati, a tom prilikom je iz kuće otuđeno više predmeta.

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški, u suradnji s policijskim službenicima Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg te Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH, su došli do saznanja da bi mogući počinitelj kaznenog djela mogao biti I.Š. (19) iz mjesta Borajna kod Gruda.

I.Š. je 31. listopada 2022. godine lišen slobode, te je ispitan u svojstvu osumnjičenika na okolnosti počinjenog kaznenog djela iz članka 287. KZ F BiH Teška krađa, a kod istog su pronađeni i izuzeti otuđeni predmeti.

Također, policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Grude, u suradnji s policijskim službenicima Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg te Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH, došli su do saznanja da je I.Š.(19) mogući počinitelj još jednog kaznenog djela teške krađe počinjenog u ranijem razdoblju, prenosi Jabuka.tv.

Naime, 8. listopada 2022. godine u 10:00 sati PU Grude zaprimila je prijavu da je u Srednjoj školi A.B. Šimića u Grudama izvršena provala kojom prilikom su otuđeni laptopi.

Imenovani I.Š. je na okolnosti gore navedenog kaznenog djela iz čl.287. KZ F BiH Teška krađa ispitan u svojstvu osumnjičenika.

Po kompletiranju predmeta, protiv I.Š.(19) bit će upućena izvješća Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom kaznenom djelu opisanom u čl. 287. KZ F BiH, objavljeno je 3. studenoga na službenoj stranici MUP-a ŽZH.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 03:08