StoryEditor

Uhićen još jedan torcidaš koji je napao Srbe u Uzdolju

Piše D  /  12.09.2019., 11:09h

Utvrdili su da se kao pripadnik Torcide 21. kolovoza s ranije prijavljenima uputio u Uzdolje znajući da se u tom ugostiteljskom objektu prati nogometna utakmica Crvene zvezde i Young Boysa, a namjera im je bila napasti one koje zateknu u objektu. 

Detalji napada na Srbe

"Nakon dolaska u Uzdolje parkirali su vozila uz cestu u blizini ugostiteljskog objekta oštećene, nakon čega je jedan od prijavljenih izašao iz vozila i otišao pješice u navedeni kafić s ciljem izviđanja, gdje se zadržao kraće vrijeme, izvidjevši situaciju o gostima kafića, a potom se vratio do osumnjičenih. 

Potom se osumnjičeni, zajedno s ostalim prijavljenima, oko 22.15 osobnim vozilima dovezao ispred ugostiteljskog objekta u koji su zajedno ušli maskiranih lica tzv. fantomkama, majicama i maramama, noseći u rukama razne drvene i metalne predmete, dok su vozači ostali čekati u vozilima.     

Ulaskom u ugostiteljski objekt osumnjičeni je, s ranije prijavljenima, zbog mržnje na nacionalnoj osnovi, verbalno vrijeđao oštećenu vlasnicu ugostiteljskog objekta i zatečene goste, uništavajući inventar ugostiteljskog objekta palicama. Potom su zatečene goste u objektu, palicama napali i njih petero lakše ozlijedili, među kojima i jednog maloljetnika", stoji u priopćenju šibensko-kninske policije. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku, poručili su još iz policije. 

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 04:20