StoryEditor

Uhićen je manijak koji je brutalno napao dvije žene u Splitu

Piše D  /  17.07.2021., 05:07h

Policija ga je, kako javlja Slobodna Dalmacija, pronašla u okolici Splita uz pomoć potražnih pasa i dronova. Uhićen je u ulici Sv. Fabijana u Podstrani u 16:20. Ušao je među kuće i onda su ga opkolili i uhitili te sproveli u Split.

Kako je tekla potraga?

Naime, nakon što je lociran u Srinjinama, gdje je živio je u prizemlju kuće jednog poznanika, dao se u bijeg.

Lovile su ga brojne policijske snage. Krenuo je kroz šikaru i došao je do kamenoloma u Žrnovnici, te je preko brda Perun protupožarnim putem došao do Gornje Podstrane.

Policija ga je opkolila i uhitila. Kažu da su im od velike pomoći bili specijalni potražni psi i dronovi. 

Prema izjavama policajaca na terenu, napadač prilikom uhićenja nije pružao otpor. 

Hvatala ga i interventna policija

Na terenu je bio jako velik broj policijskih snaga. Uz dronove i potražne pse, u akciju je bila uključena i interventna policija.

Akciju uhićenja vodio je zamjenik načelnika PU SD Marko Srdarević, a splitska policija je zahvalila građanima koji su pomogli s korisnim informacijama koje je na kraju i rezultiralo uhićenjem.

Jutros brutalno napao dvije žene

Prvo je nešto nakon 7 sati napao 52-godišnju Nevenku Margetu u trenutku dok je otvarala ugostiteljski objekt. Prišao joj je, zamolio za čašu vode, a kad se okrenula, udario ju je bocom u glavu i nastavio udarati.

VIDEO JE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA:

Tko je napadač?

Napadač je, kako je neslužbeno doznala Slobodna Dalmacija, 28-godišnji A. N. iz Gline, ali to policija još nije potvrdila. Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja. Za njim je već bila raspisana najnovija potraga PU zagrebačke, s izričitom naredbom da ga se uhiti.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:57