StoryEditor

Uhićen Dejan Kostić nakon objave snimka na kojem se vidi kako zlostavlja konobara

Piše D  /  29.04.2019., 11:04h

Banjalučka policija u nedjelju je uhitila mladića inicijala D. K. (29) iz Banje Luke zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo nasilničko ponašanje, potvrdila je Marija Markanović, glasnogovornica Policijske uprave Banja Luka, prenosi Avaz.ba

Nasilnik je identificiran, pronađen i uhićen, kako je pojasnila, na osnovu videosnimka objavljenog na društvenim mrežama, a na kojem se vidi fizičko i psihičko zlostavljanje mlađeg muškarca.

Markanović kaže da se D. K. sumnjiči da je, nakon sudjelovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, 24 travnja, došao ponovo u ugostiteljski objekt, gdje je fizički i psihički zlostavljao 23-godišnjaka.

Sve daljnje mjere i radnje prema uhićenom bit će poduzete po instrukciji i pod nadzorom dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Nezslužbeno, uhićen je Dejan Kostić Dela, a na snimku se vidi kako šamara konobara u jednom banjalučkom kafiću.

D. K. je 23. travnja oko 19 sati u jednom ugostiteljskom objektu na Bulevaru Stepe Stepanovića u Banja Luci narušio javni red i mir tučom.

Po dolasku patrole policije zatečen je povrijeđen muškarac, a utvrđeno je da mu je povrede nanio D. K.

Međutim, žrtva tjelesne povrede nije tražila kazneno gonjenje osumnjičenog, a što je obaveza u skladu s Kaznenim zakonom, pa je D. K. prekršajno kažnjen zbog tuče.

Narednog dana ponovo je došao u ugostiteljski objekt, gdje je fizički i psihički zlostavljao 23-godišnjaka, zbog čega je uhićen. 

Dejan Kostić Dela je samozvani vođa navijačke grupe "Lešinari", a na snimku šamara i zlostavlja konobara u kafeu "Armando" u Banja Luci.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 00:29