StoryEditor

UFC borac nožem izbo sestre: Tako mi je naredila viša sila

Piše D  /  09.01.2021., 09:01h

UFC borac Irwin Rivera (31) uhićen je u Boynton Beachu na Floridi zbog pokušaja ubojstva vlastitih sestara (22 i 33). Protiv borca je podignuta optužnica.

Policija je na mjestu događaja pronašla mlađu sestru s ubodnim ranama na leđima, glavi i ruci. Starija sestra imala je rane na licu, leđima, rukama te su joj oštećena pluća.

Sestre su hitno prebačene u Medicinski centar Delray, jedna je izvan životne opasnosti dok se druga nalazi u kritičnom stanju. 

Prema policijskom izvješću, susjede je probudila vriska jedne od sestara koja je udarala po njihovim vratima vičući: "Želi me ubiti. Molim vas pomozite mojoj sestri". Rivera, sav u krvi, rekao je susjedima da zatvore vrata i da je sve u redu. 

Policija je na kraju uhvatila Riveru koji je bio uvjeren da je ubio svoje sestre. Policiji je rekao da je napade izvršio jer mu je "to bila svrha" rečena od "više sile".

Meksikanac se trenutno nalazi u pritvoru, a UFC je na dan događaja objavio priopćenje:

- UFC je svjestan nedavnog incidenta u kojem je sudjelovao Irwin Rivera, a naknadno je od menadžera dobivena informacija da njegovo ponašanje ukazuje na probleme mentalnog zdravlja. Navodi su izuzetno zabrinjavajući i organizacija trenutno prikuplja dodatne informacije. Istraga je u tijeku i uslijedit će svi potencijalni sljedeći koraci, uključujući disciplinske mjere ili medicinsku pomoć nakon provedene istrage. Nadalje, UFC je obavijestio Riverinog menadžera da mu u ovom trenutku neće nuditi ponude za borbe", navodi se u UFC-ovoj izjavi, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:09