Article_Top_970x250

Udruga poslodavaca Vitez: “Žestoko osuđujemo napad na našeg istaknutog člana”

središnja bosna

Udruga poslodavaca Vitez: “Žestoko osuđujemo napad na našeg istaknutog člana”

tra 05, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Povodom nedavnog napada na člana Udruge poslodavaca Vitez, ova se Udruga oglasila priopćenjem za javnost, koje prenosimo u cijelosti.

Potaknuti nemilim događajem, koji se zbio u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima, osjećamo ljudsku i moralnu potrebu da ovaj napad na našeg istaknutog člana žestoko osudimo te pružimo podršku njemu i njegovoj obitelji.

Podsjećamo kako je ugledni gospodarstvenik i vlasnik uspješnog viteškog poduzeća napadnut od strane nepoznatih osoba u vlastitom domu, gdje su ga vezali, pretukli i iznudili novac.

Pitamo se je li ovaj napad samo jedan u nizu napada na ljudsko dostojanstvo, na one koji su ostali živjeti, raditi i boriti se u zemlji iz koje svi odlaze? Je li materijalna imovina vrijedna straha i na koncu, ljudskog života?

Udruga poslodavaca i svi njezini članovi izražavaju nadu kako će se počinitelji ovog zlodjela (i mnogih sličnih koji su se u posljednje vrijeme dogodili) dovesti pred lice pravde i kako će se napokon stati u kraj kriminalnim radnjama zbog kojih sve više podsjećamo na Divlji Zapad, a sve manje na mirnu, pitomu sredinu u kojoj smo nekada davno odlučili ostati, priopćeno je iz Udruge poslodavaca Vitez.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250