StoryEditor

Udruga ‘Fra Slavko Barbarić‘ organizirala radni ručak zahvale

Piše D  /  29.07.2021., 20:46h

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, sa stranačkim dužnosnicima te predstavnicima javnih institucija i gospodarstvenicima, nazočio je danas radnom ručku zahvale koju je organizirala Udruga "Fra Slavko Barbarić" Međugorje.

Udruga je organizirala radni ručak kako bi zahvalili svima koji su sudjelovali na nedavno održanoj donatorskoj večeri za Udrugu, priopćeno je iz HDZ-a BiH, prenosi Fena.

Donatorska večer s aukcijom slika održana je u okviru programa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem "Hrvati BiH – nositelji europskih vrijednosti" koji se proteklog mjeseca održao u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga člana Predsjedništva BiH.

Na radnom ručku podijeljene su zahvalnice i uručene slike svima onima koji su kupovinom jedne od vrijednih slika pomogli nastavku rada humanitarne Udruge "Fra Slavko Barbarić".

Čović je u svome obraćanju zahvalio svima koji su sudjelovali i pomogli tu akciju. Pozvao je nazočne da i dalje svojim radom i djelovanjem pomažu rad Udruge koja skrbi o potrebitim, a također je predložio i nastavak održavanja ovakvih humanitarnih večeri.

Predsjednik Udruge fra Karlo Lovrić uručio je slike i zahvalnice svima koji su kupnjom jedne od umjetnina pomogli rad Udruge.

Posebnu zahvalu je uputio svima koji imaju osjećaja za socijalno ugrožene, za studente, za one koji su u nevolji odnosno za nadarene siromašne studente, stoji u priopćenju.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 09:16