Article_Top_970x250

Udarna vijest na stranici Zastupničkog doma FBiH je bajramska čestitka iz kolovoza

kasne tri mjeseca

Udarna vijest na stranici Zastupničkog doma FBiH je bajramska čestitka iz kolovoza

stu 28, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

U danima kada se formira Zastupnički dom Federacije BiH i kada se stvara nova parlamentarna većina, normalan čovjek bi očekivao da će informacije o tome naći na službenoj internet stranici Zastupničkog doma. Ali to nije slučaj u Federaciji. Na službenoj stranici Zastupničkom doma Parlamenta Federacije BiH i dalje je udarna vijest čestitka povodom Bajrama. 

U tome ništa sporno ne bi bilo da čestitka ne datira od 20 kolovoza, odnosno, prije više od tri mjeseca. Da stvar bude još gora, druga udarna vijest je 32. izvanredna sjednica koja je održana početkom srpnja. Sve ovo znači kako netko tko održava spomenutu web stranicu tri mjeseca nije promijenio vijesti, čak ni stavio kao glavnu vijest da je Zastupnički dom počeo raditi u novom sastavu i da je većina  zastupnika preuzela mandate.

Teško je shvatiti da od tolikog broja zaposlenih u administraciji nije se našlo nekoliko osoba koje mogu staviti nekoliko vijesti u tri mjeseca. Činjenica jeste da su rujan i listopad bili u znaku predizborne kampanje i izbora, ali je i činjenica kako je nakon toga bilo niz događaja koji su trebali biti zabilježeni na službenoj stranici Zastupničkog doma Parlametna Federacije BiH.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250