StoryEditor

Udarac za Španjolce: Sarabia propušta polufinale s Italijom

Piše D  /  04.07.2021., 02:07h

Veznjak PSG-a Pablo Sarabia, koji pruža odlične partije na Euru, zbog ozljede aduktora vjerojatno neće moći igrati za Španjolsku protiv Italije u polufinalu koje je na rasporedu u utorak 6. srpnja na Wembleyju, objavili su talijanski mediji, prenosi Hina.

Izostanak Sarabie bio bi veliki udarac za španjolskog izbornika Luisa Enriquea. Sarabia je na Euru zabio dva gola i ostvario je dvije asistencije. Jedan gol je postigao u pobjedi 5-0 protiv Slovačke u grupnoj fazi natjecanja, a drugi protiv Hrvatske u osmini finala za izjednačenje 1-1.

No, u četvrtfinalnoj utakmici protiv Švicarske zbog ozljede odigrao je samo prvo poluvrijeme. 

Iz španjolskog tabora poručili su da ga vjerojatno neće moći osposobiti za polufinalni susret protiv Italije, a pod velikim upitnikom je i standardni stoper Aymeric Laporte, koji osjeća umor nakon što je odigrao svih pet dosadašnjih susreta na Euru, od kojih su dva otišla u produžetke.

S jedne strane Engleska i Danska, s druge fantastičan okršaj Italije i Španjolske. Polufinale Eura ispunilo je očekivanja premda su već ranije otpali svjetski prvak Francuska, aktualni europski prvak Portugal, Njemačka, Nizozemska, pa i Hrvatska, svjetski doprvak, prenose 24sata.hr.

Polufinale će biti sjajno, što mislite tko će biti prvak?

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 01:39