Article_Top_970x250

Učiteljica optužena za silovanje: Imala je spolni odnos s učenikom i kolegicom

završila u zatvoru

Učiteljica optužena za silovanje: Imala je spolni odnos s učenikom i kolegicom

sij 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Majka dvoje djece Joyce Churchwell (40) počela je komunicirati s mladićem preko Snapchata prošle godine te mu je slala svoje gole fotografije.

Joyce Churchwell (40), učiteljica odbojke u Srednjoj školi Berryhill u gradu Tulsa u američkoj saveznoj državi Oklahomi optužena je za silovanje 18-godišnjeg učenika.

Majka dvoje djece tinejdžera je pozvala u svoju kuću u kojoj je bila još jedna učiteljica te su imali 'trojac'. Ona je u utorak uhićena i optužena za silovanje prvog stupnja, a druga žena koja je dala otkaz u toj školi, nije optužena, piše Metro.

Joyce Churchwell je počela komunicirati s mladićem preko Snapchata prošle godine te mu je slala svoje gole fotografije. Na kraju ga je pozvala kući kako bi imali seksualni odnos, a pridružila im se još jedna žena.

Seksualno zlostavljanje počelo je u prosincu, ispričao je učenik policiji, a iako je u Oklahomi dobna granica za pristanak na spolni odnos 16 godina, i odrasle osobe mogu biti žrtve ako je osoba koja ih je zlostavljala bila u poziciji autoriteta nad žrtvom, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba