Article_Top_970x250

Učiteljica mjesecima spavala s učenikom (14), a sada je otkriveno još šokantnih detalja njihove veze

ogavno

Učiteljica mjesecima spavala s učenikom (14), a sada je otkriveno još šokantnih detalja njihove veze

lis 18, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Među učenicima se počeo širiti i video u kojem maloljetnik priznaje da spava s učiteljicom, ali i da imaju seks u troje.

Samantha Ciotta (32), učiteljica u srednjoj školi u Beaumontu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji uhićena je još u rujnu zbog spolnog odnosa s 14-godišnjim učenikom, a sada je otkriveno još šokantnih detalja njezinog odnosa prema maloljetniku. Udana majka dvoje djece uhićena je nakon što je u javnost procurio video na kojem se 14-godišnjak nalazi samo u gaćicama i majici, a u pozadini je i njegova učiteljica.

Na videu maloljetnik govori kako spava s njom (učiteljicom) mjesecima, ali da su imali i seks u troje. Nakon što je uhićena, policija je pretražila i njezin dom u kojem je pronašla poruku koju je 32-godišnjakinja napisala svome suprugu, a u kojoj mu objašnjava svoju vezu s maloljetnikom.

Dječak s kojim je imala seksualne odnose nema roditelje, a živi s rođacima. Oni su policiji kazali kako je učiteljica dolazila u njihovu kuću i predstavljala se kao 14-godišnjakova odvjetnica te mu je kupovala skupocjenu odjeću i obuću. Nakon što se video dječaka i učiteljice počeo širiti među učenicima, jedan od njih prijavio je sve Službi za zaštitu djece. Sumnja se kako pohotnoj učiteljici ovo nije prva veza s učenikom te da ih je imala još u prošlosti, no to se treba dokazati na suđenju koje će se uskoro održati.  

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250