StoryEditor

Ubio sina pa objavio fotografiju njegovog groba: "Ne oslanjajte se na ovaj svijet"

Piše D  /  11.05.2020., 12:05h

Četiri dana nakon smrti svog sina, turski nogometaš Cevher Toktas (35) je na društvenim mrežama objavio fotografiju groba malenog Kasima (5) i napisao: "Ne oslanjajte se na ovaj svijet". 

Cijela obitelj mislila je kako je Kasim preminuo zbog koronavirusa, ali igrač Burse je u sebi držao tajnu punih 11 dana. Ipak, nije mogao više. Kako sam kaže, nije volio sina, ali nije mogao spavati zbog onoga što je učinio. Jednog jutra se probudio, popio posljednju ‘slobodnu‘ kavu i zaputio se u policijsku stanicu gdje je mrtvo-hladno priznao kako je zadavio vlastitog sina.

- Sjedio sam u sobi sa suprugom i razmišljao o onome što se dogodilo. Odjednom mi je postalo neugodno - rekao je Toktas.

Svi su osudili ovaj stravičan zločin jer i dalje nikome nije jasno kako netko ima srca ubiti bespomoćno dijete od pet godina.

Foto: Twitter

Na društvenim mrežama izašao je videozapis na kojem maleni Kasim sjedi u očevu krilu, a nedugo nakon toga izašle su i fotografije na kojima se dijete nalazilo u dvorištu bolnice, a bilo je obučeno u zaštitno odijelo te je na ustima imao zaštitnu masku. Riječ je o fotografijama koje su zabilježene samo nekoliko sati prije njegovog ubojstva, piše 24sata.hr.

Kako bi potvrdili Toktasove riječi, lokalna policija naložila je da se Kasimovo tijelo izvadi iz groba te je prevezeno kod mrtvozornika. Iako je njegov otac priznao ubojstvo, Cevherov stariji sin i Kasimov brat nije osudio svog oca, već je rekao kako će se više znati nakon obdukcije.

Foto: Twitter

 
Podsjetimo, Cevher Toktas (32) je 25. travnja odveo sina Kasima u bolnicu gdje mu je dijagnosticiran koronavirus. Premjestili su ga na odjel intenzivne njege, ali nakon dva sata dječak je preminuo u prisustvu oca. Doktorsko izvješće kaže kako je dječak imao teških respiratornih problema i da je to uzrok smrti, ali zapravo ga je ubio njegov otac.

Foto: Twitter

Poslije 11 dana, nogometaš je došao u policijsku stanicu i priznao kako je zadavio vlastitog sina. 

- Stavio sam jastuk na lice svog sina koji je ležao na leđima. Oko 15 minuta sam pritiskao jastuk bez podizanja, dok se moj sin cijelo vrijeme borio. Kad je prestao disati, podigao sam jastuk. Tada sam vikao doktorima da mi pomognu kako bih odbacio bilo kakve sumnje - rekao je nogometaš Burse Yildirim Sporta policajcima. 

Foto: Twitter

Nikome nije jasno zašto bi netko ubio bespomoćno dijete od pet godina, a Toktas kaže kako ga uopće nije volio.

- Nikada nisam volio svog najmlađeg sina od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam volio, ali nemam mentalnih problema.

Policija ga je odmah uhitila, a prijeti mu doživotni zatvor zbog ovog stravičnog zločina.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 14:19