Article_Top_970x250

Ubio ju zbog novca: Bacio je na nju poskoka, a zatim i kobru

stravičan zločin

Ubio ju zbog novca: Bacio je na nju poskoka, a zatim i kobru

svibnja 26, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Britannica

Kada je Uthru ugrizao poskok bila je dva mjeseca u bolnici. Nakon što se oporavila, njezin suprug pokušao ju je ponovno ubiti - na isti način. Na nju je, dok je spavala, bacio kobru. Idućeg jutra je bila mrtva.

Sooraj (27) iz Indije optužen je da je ubio svoju suprugu Uthru, majku njihovoj jednogodišnjeg djeteta, tako da je na nju bacio kobru dok je spavala. 

Policijska istraga otkrila je kako je Sooraj i ranije pokušao ubiti suprugu na sličan način. U ožujku je kupio iznimno otrovnu vrstu poskoka koji je ugrizao njegovu suprugu. Zbog jakog otrova je Uthra bila u bolnici čak dva mjeseca i borila se za svoj život. 

Kad joj se stanje poboljšalo, Uthra je otišla na oporavak u kuću svojih roditelja. Sooraj nije odustajao od svog plana da ju ubije. Kako nitko nije posumnjao da je on kriv za ugriz poskoka, spavao je u sobi sa suprugom i početkom srpnja odlučio još jednom pokušati ubiti suprugu. Kupio je kobru i bacio ju ja svoju suprugu dok je spavala. Idućeg je jutra preminula. 

Njezini roditelji posumnjali su na Sooraja nekoliko dana nakon što je Uthra umrla, kada je počeo zahtijevati da se riješe imovinsko-pravni odnosi. Htio je da se sva njezina imovina prebaci na njegovo ime. 

Kako javlja Daily Mail, Uthrini roditelji vrlo su imućni, no Sooraj, iako je radio u privatnoj banci, nije financijski dobro stajao. Miraz koji je dobio prije braka bio je izdašan - 100 zlatnih novčića, novi auto i 500.000 rupija (oko 140.000 kuna). Kako je policija navela, bojao se da bi razvodom morao sve to vratiti pa ju je ubio, prenose 24sata.

Dnevnik.ba