StoryEditor

U Žepču svečano otvorena stambeno-poslovna zgrada "Invest Concept"

Piše D  /  09.11.2017., 05:11h

Investitor je poduzeće Invest Concept d.o.o. koje je u vlasništvu Gama Electronica. Svečanom otvorenju nazočio je veliki broj građana Žepča, poslovni partneri Gama Electronica, izvođači radova, gosti iz javnog, političkog i vjerskog života, kao i uposlenici ove firme, javlja Žepče.ba.

Radovi na izgradnji zgrade su započeli prije 369 dana, a izvođači su bile žepačke firme K–prokekt d.o.o., Ting d.o.o., Elmoint d o.o. i Građevinski obrt Juka. Objekt je građen po vodećim građevinskim normana, a posjeduje vlastitu jedinicu za grijanje, te su svi stanovi klimatizirani i mogu se kupiti po cijeni od 1485 KM po metru kvadratnom, u što su uključeni svi troškovi.

1999. godine u malom unajmljenom prostoru ispod tribina poligona u Žepču, Gama Electronic, kao samostalnu trgovačku radnju, osnovao je Goran Pervan, a danas to poduzeće upošljava 62 radnika, ima vlastite firme u Hrvatskoj, Srbiji i Kini, i posluje s 13 zemalja diljem svijeta, od zemalja bivše Jugoslavije, preko Mađarske, Austrije, Njemačke i Švicarske, do Kine i Litve.  Ova firma u Kini proizvodi vlaste robne marke - informatičku opremu Giga tech, i u zadnjih par godina i led rasvjetu marke Green Tech.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:30